© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Babyhoek

August 17, 2018

De laatste kamer die we gaan aanpakken is de tweede kinderkamer. Tot die tijd bivakkeert Mick bij ons in de 'master bedroom'. Onze slaapkamer is niet groot maar we hebben toch geprobeerd een leuk hoekje in te richten voor Mick. Waar op de foto het zwarte gordijn hangt komt de doorgang naar onze badkamer, maar tot die helemaal af is staat het bedje van Mick in die hoek.

 

De muren en het plafond hebben we donkerblauw (kleur 'eigen' van de Gamma) geverfd, dit geeft een heel fijn geborgen gevoel. Ik maakte samen met Tijm een pompom slinger die we boven het bedje hebben gehangen en we hingen een van onze lievelingslampen bij het bedje. De nisjes hebben we opgevrolijkt met wat persoonlijke dingetjes zoals een houten souvernirtje uit Borneo, een paar kinderboekjes die ik een tijd terug maakte en een duplo kluspoppetje dat mij doet denken aan m'n vader. De houten robot kregen wij voor de geboorte van Mick, deze is afgeleid van het geboortekaartje en uit hout gesneden met een lasersnijmachine.    

 

Zodra de badkamer af is gaan we beginnen aan de kamer van Mick, maar voor nu slaapt hij nog fijn bij ons in de blauwe kamer.

 

''En een duplo kluspoppetje dat mij doet denken aan m'n vader.''

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload