© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

FENCY

May 1, 2018

Een huis met kinderen betekent een huis vol speelgoed. Sommig speelgoed is zo leuk dat het een mooi plekje verdient. 

We zijn begonnen met het afmaken van de kinderkamer van Tijm, onze oudste. Al zijn lievelingsspeelgoed heeft een leuk plekje gekregen in zijn nieuwe wandrek dat we hebben gekregen van Tolhuijs. Dutch Design, ik ben er gek op.

 

''Voor speelgoed dat gezien mag worden.''

 

De FENCY is een wandrek dat gemaakt is van afvalmateriaal van een hekkenfabrikant, gecoat in mooie kleurtjes. Wij hebben de okergele versie gekozen, dat is de allernieuwste. Je kunt zelf allerlei elementen toevoegen om het wandrek helemaal naar je eigen smaak te maken, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lasergesneden en plexiglas plankjes, plantenhouders, klemmetjes en lampjes. 

 

Aan de klemmetjes heb ik stoere haaien gehangen en aan de haakjes zijn gitaar. De plankjes zijn leuk voor bijvoorbeeld boeken en dino's. Het maakt zijn kamer helemaal af. En het geeft zijn speelgoed een prominente plek in zijn kamer. 

 

Voorlopig dan, want ik gooi ons interieur bijna iedere week weer om, dus misschien staat hij binnenkort wel vol met spatels en kruidenplantjes in onze keuken..

 

 

 

 

 

 

Gekregen via Tolhuijs: Dutch Design with a story

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload