© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Zebra

April 10, 2018

Een ronde box, in een klein huis meestal mega onpraktisch maar in een grote ruimte ideaal. Als we koken schuif ik hem de keuken in en als we eten naast de eettafel. We bestelden er een rond matrasje bij maar toen we die open maakten bleek dit meer een soort leeggelopen opblaaszwembadje te zijn. Hier kan een baby toch niet lekker op liggen.. Bij de ikea kochten we een zebra vloerkleed voor op onze slaapkamer.

 

''Super zacht en lekker vrolijk!'' 

 

Toen ik het kleed bij thuiskomst even over de box heen hing om de spullen in de slaapkamer aan de kant te schuiven, bedacht ik me dat dit een super leuk 'matrasje' zou zijn voor in de box. Ik vormde hem in de box, het stond super leuk. Veel beter dat het leeggelopen zwembadmatje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload