© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Bijzonder boek

April 10, 2018

Waits/Corbijn '77-'11 een prachtig koffietafelboek. Mijn lievelingsboek, of nouja die van mij? Eigenlijk die van mijn vader. Er zijn slechts 6600 exemplaren gemaakt en wereldwijd verkocht. De meeste zijn destijds verscheept naar de VS. Mijn vader schreef zich al een jaar voordat het boek uitkwam in voor een exemplaar. Corbijn is een van mijn favoriete fotografen en Tom Waits was mijn vaders grote held. Hij was altijd super zuinig op het boek en bewaarde het in de originele doos, ik mocht er eigenlijk niet eens doorheen bladeren.

 

Op de eerste verjaardag zonder mijn vader kreeg ik zijn boek van mijn moeder, ze vond dat het bij mij thuis hoorde. Hij gaf me altijd de meest mooie boeken voor mijn verjaardagen. 

 

Ik vond de muziek van Tom Waits altijd vrij heftig, maar sinds we het op de begrafenis van mijn vader draaiden luister ik het bijna elke dag.

 

Toen ik net googelde om wat meer informatie te vinden over het boek kwam ik op marktplaats terecht. Ik schrok van de waarde van het boek. Maarja wat is waarde? De 500/600 euro die je voor het boek zou kunnen krijgen of het plezier dat mijn vader eraan beleefde om er doorheen te bladeren.

 

Ik weet het wel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload