© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Rijkswachter

April 1, 2018

 

Robots, al zo lang als ik me kan herinneren spaarde mijn vader robotjes. Groot, klein, metaal, plastic, gekleurd of zwart hij wilde ze allemaal hebben. Waarom? Geen idee. Ook van de Rijkswachters was hij helemaal fan! Daarom maakte hij voor de geboorte van onze oudste zoon Tijm een vergelijkbare houten robot. Toen wij thuis kwamen uit het ziekenhuis stond hij in de babykamer te pronken. 

Vanaf het moment dat ik zwanger was van onze tweede was ik nieuwsgierig naar wat hij nu ging maken. Helaas zullen we daar nooit meer achter komen. Toen Niki van Studio Hamerhaai mij een tijdje terug een berichtje stuurde over de XXL Rijkswachter voelde dit als een cadeautje!  

Een bizar toeval, dat nou juist die enorme Rijkswachter onze kerk komt bewaken. 

 

 

''De Rijkswachters hebben jarenlang de kunstschatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd.''

 Bron: www.rijkswachters.nl

 

 

Deze Rijkswachter XXL van maar liefst 1,55 staat vanaf nu in onze kerk. We hebben er een eindje voor moeten rijden en heel wat uurtjes voor in de file gestaan maar dat was het dubbel en dwars waard!

Rijkswachters zijn gemaakt van de kisten waarin de kunst uit het Rijksmuseum vervoerd wordt. Elke Rijkswachter heeft een uniek nummer op zijn rug, als je dit nummer op de website van de Rijkswachters invult krijg je te zien welk kunstwerk er vervoerd is geweest in de bekisting.

 

- Giveaway gesloten - 

 

Kans maken op de medium Rijkswachter t.w.v. €79 

 

Wil jij ook zo'n leuke Robot voor bij jou in huis? Wij mogen er eentje weggeven!

Volg ons (@hetkerkhuisje) en @rijkswachters op Instagram, tag twee vrienden onder de winactiefoto op onze Instagram en vertel ons waarvoor jij wel een robot kan gebruiken in huis.

Wil jij extra kans maken op de Rijkswachter, deel dan ook een foto waarop onze Rijkswachter XXL te zien is.

 

Vergeet ons niet te taggen in je foto! Doe zo vaak mee als je wilt. 

De winnaar zullen wij op vrijdag 6 April via Instagram bekend maken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload