© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Stoelenjacht

April 25, 2018

Ik durf toch wel met zekerheid te zeggen dat dit de mooiste stoel is die ik op dit moment in huis heb staan. We hebben hem inmiddels al een jaar of 2 en is ben hem nog geen seconde zat geweest. 

 

Lang geleden kwam ik op pinterest een foto tegen met deze stoel, vanaf dat moment ben ik opzoek gegaan op Marktplaats maar de stoel was niet te vinden. Het bleek een 'zeldzaam' onderstel te zijn, dat nu niet meer wordt geproduceerd zoals de Vitra versies. Na tijdenlang marktplaats te hebben afgespuurd vond ik de stoel met het juiste onderstel de Cats Cradle van Herman Miller.

 

Knaloranje! 

 

Dit was een minpuntje want ik hield niet van oranje, en zeker niet voor in mijn interieur. Maar na lang twijfelen zijn we toch naar de andere kant van het land gereden om het stoeltje te bekijken. De kleur viel gelukkig heel erg mee. En zoals ik stiekem al had verwacht was ik op slag verliefd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload