© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Kunst van opa

March 21, 2018

Mijn opa (Louis Dusée) was een kunstenaar/emailleur. Hij maakte werken voor in kerken en over het Franse landschap waar hij het liefst te vinden was. Elk kleinkind kreeg bij de geboorte een emaille cadeau, maar ook zijn eerste achterkleinkind Tijm kreeg een werk voor zijn geboorte. Helaas heeft mijn opa dit zelf niet meer mee mogen maken. Het kunstwerk pronkt bij ons aan de muur tot Tijm een eigen plekje heeft. 

 

Toen ik klein was kreeg ik een 'steen' (stuk glas) waar een emaille van gemaakt wordt cadeau. Dit stuk knalblauwe glas komt precies terug in het emaille dat mijn oma uitzocht voor de geboorte van Tijm. 

 

Hieronder een aantal foto's van het werk 'Huizen in Avallon'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload