© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Mangosalade

March 21, 2018

Een tijdje terug namen we een paar mango's mee toen we op de wekelijkse markt in Dordrecht liepen. Ze waren eigenlijk nog net niet rijp, waardoor ze nog hard en een beetje zuur waren. Voor dit recept is dat juist heerlijk.

 

Rasp eerst de mango met een grove rasp en doe hem in een schaal. Snij de sjalot, peper en gember fijn en doe ze bij de mango. Voeg ook de gembersiroop  en het sap van de halve limoen toe en strooi de bosui er overheen. Het resultaat is een frisse mangosalade met pit!

Dit is heerlijk bij Aziatische gerechten, maar ook een lekkere avondsnack.

 

Ingrediënten:

- 1 mango (liefst een stevige)

- 1 bosui

- 1 sjalotje

- 1/2 limoen

- stukje rode peper (naar smaak)

- 2 bolletjes stemgember

- 3 theelepels gembersiroop

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload