© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Eucalyptus

March 5, 2018

Geen tuin maar wel gek op groen. Vanaf dag 1 wist ik dat ik bomen in de kerk wilde neerzetten. De sfeer van de oude rivierahal in Blijdorp, dat wilde ik in huis. Dat dat niet gaat lukken daar ben ik inmiddels wel achter door de temperatuur van afgelopen week (-10). De mooie tropische planten overleven de koude temperaturen die er in de kerk heersen helaas niet. Al mijn mooie grote Alocasia's hebben helaas het loodje gelegd. 

 

Tijd voor plan B, buiten planten. Tijdens ons bezoekje aan het tuincentrum liepen wij tegen deze 2,5 meter hoge Eucalyptus aan. Een mooie hoge plant met leuke kleine blaadjes die ook nog eens heel erg lekker ruikt. Perfect voor op ons kookeiland. 

 

De zoektocht naar grote planten gaat voorlopig nog wel even door. 

 

 

 

 

 

 

Please reload