© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

De vreemde pan

March 1, 2018

Uren kon ik kijken naar kookprogramma's en dan natuurlijk het liefst naar Jamie Oliver. Een paar jaar geleden viel mij een van zijn pannen op, een fel gekleurde ouderwetse vreemde pan. Ik was er helemaal weg van! Na uren googlen en geen steek verder gaf ik de zoektocht naar de perfecte pan op. Nergens kon ik vinden waar de pan te koop was en wie de ontwerper was. 

 

Een jaar of twee later, ja zolang zat die pan dus echt in mijn hoofd, waagde wij samen nog een poging de pan te vinden. En ja hoor, we kwamen de pan tegen ergens op een buitenlandse website. Het was een hoop gedoe om de pan te bestellen en door de verzendkosten werd het een aardig prijzig pannentje. We gaven de hoop op. 

 

Toen Jori z'n moeder om zijn jaarlijkse verjaardagsverlanglijstje vroeg kon ik maar een ding bedenken, die vreemde pan van Jamie. En Ja hoor, daar stond hij de mooie glimmende pan! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload