© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Blauw met sprinkels

March 2, 2018

Een grote bank waar wij met z'n allen languit op neer konden ploffen, dat was voor ons een must. Iedereen verklaarde ons voor gek om nog voor de verbouwing een gloednieuwe enorme felgekleurde bank te kopen. Maar voor ons was het juist een hele logische stap. 

Na een lange klusdag moet je toch ergens neer kunnen ploffen? 

Ik vond deze bank bij Fest Amsterdam maar deze was ver boven budget. Hollands als ik ben opende ik marktplaats en zocht naar de banken van Fest. Tot mijn grote verbazing stond daar exact de bank die ik wilde hebben, in precies die blauwe stof met roze sprinkels. 

Welliswaar een iets andere opstelling maar ruimte hebben we toch wel. 

 

Hij was gloednieuw en had slechts een maand in een showroom gestaan. Een paar dagen later reden wij naar de andere kant van nederland om hem te bekijken en om hem natuurlijk even uit te proberen. En ja hoor de eerste koekjes vlek was gemaakt door Tijm. 

We waren helemaal weg van de bank en een week later stond hij midden in onze toen nog lege kerk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload