© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

KONG

February 26, 2018

Al een tijd waren wij fan van de aaplampen van Seletti maar helaas vielen deze een klein beetje weg in de grote ruimte. Per toeval liep ik op internet tegen een enorme gorilla aan. Ik was op slag verliefd. Na een korte overhaalsessie bij Jori bestelden wij de lamp. 

Een aantal weken later was het zo ver, kong werd met een vrachtwagen bij de kerk bezorgd. De doos was zo groot dat Tijm er een eigen kasteel in kon beginnen. Met drie man bogen wij zijn arm in de goede stand en gaven hem een prominente plek in de koffiehoek. 

 

Toen ik een half uur na het bestellen van Kong aan mijn zus Merel vertelde dat wij een enorme gorillalamp hadden gekocht vertelde zij dat deze op de 'pinterest favorietenlijst' van mijn vader stond. Dit maakt de lamp voor ons extra bijzonder. 

 

De kong lamp is te koop bij www.stoersnoer.nl en kan ook buiten geplaatst worden. 

 

 

 

 

Please reload