© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

Een zwarte vloer

February 24, 2018

Al voordat we officieel de sleutel hadden van de kerk wist ik een ding heel erg zeker, ik wilde een zwarte vloer. Geen grijs of wit voor mij, wat tegenwoordig 'onmisbaar' is in elk interieur. Nee, ik wilde juist het lichte van de kerk doorbreken.

 

We hebben getwijfeld over het materiaal van de vloer. Laminaat was sowieso geen optie. Wel hebben we gekeken naar grote natuursteen tegels, linoleum en gietvloeren. De laatste optie is het uiteindelijk geworden.

Het was wel een hele spannende keuze om voor het ongebruikelijke 'zwart' te gaan. Toen de afspraak voor de vloer eenmaal stond werd ik ook wel een beetje zenuwachtig. Want ja, wat als het nou toch tegenvalt? Of het opeens heel klein aanvoelt?

 

Gelukkig konden we tijdens het plaatsen van de vloer (wat bij een gietvloer ongeveer 3 dagen duurt) meekijken en zelfs een beetje meehelpen.

 

Na een week konden we ons huis weer in en konden we de meubels eindelijk op hun definitive plek zetten (voor zover dat mogelijk is bij mij in huis).

De kleuren van onze meubels komen heel goed tot hun recht op de zwarte vloer.

 

Gelukkig we hebben de goede keuze gemaakt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload