© 2019 by Julia Dusée 

  • Instagram - Black Circle

BEWONERS

Wij zijn Julia en Jori en samen met onze twee kleine kindjes wonen wij in een kerk. Onze kerk staat in het hartje centrum van Dordrecht. Wij wonen hier sinds mei 2017, we zijn in augustus dat zelfde jaar gestart met klussen. We proberen alles zelf te doen, met wat hulp van vrienden en familie. Om de hoek van onze kerk vind je onze winkel, Stoersnoer. Deze winkel/webshop zijn wij gestart in 2014 en dit is nu onze fulltime job geworden. Hieronder lees je iets meer over ons persoonlijk.

Julia Dusée

Mijn naam is Julia, ik ben 25 jaar oud en moeder van Tijm Rex en Mick Jeroen. Ik ben opgeleid tot grafisch ontwerper. Ik heb een stoelenverslaving en een enorme liefde voor design en interieur. Ik hou niet van lezen maar koop graag boeken, verzamel kunst en breng mijn tijd het liefste door aan de andere kant van de wereld. 

Klussen leerde ik van mijn vader Jeroen, het was onze droom ooit een bijzonder project samen te maken. Toen ik de kerk op internet vond konden we niet meer stoppen met brainstormen. Na een half jaar van voor werk zoals schetsen, berekeningen, 3D tekeningen, bouwmarktbezoekjes en presentatie's aan de gemeente overleed mijn beste maatje plots. 

Voor meer over dit onderwerp klik hier

Jori Harmans

Ik ben Jori, de 29-jarige man des huizes. Het liefst sta ik de hele dag in de keuken,  waar ik gelukkig ook alle tijd voor heb sinds ik ben gestopt met mijn werk als accountant.
Als ik niet in de keuken sta ben ik meestal aan het werk voor ons eigen bedrijf stoersnoer of hard aan het verbouwen in onze kerk.

Zwart is mijn lievelingskleur maar dat hadden jullie vast al door. 

Tijm Rex Dusée

Is geboren op 7 oktober 2015, dus op dit moment een heerlijke peuterpuber. Tijm bouwt het liefst met lego en helpt graag schroeven zoeken. Een van zijn favoriete bezigheden is fietsen door de kerk. Hij roept 's avonds altijd om pasta met kaas. Tijm zingt zichzelf iedere avond in slaap. 

Mick Jeroen Dusée

Is geboren op 25 januari 2018.

Dit vrolijke mannetje is vernoemd naar zijn opa Jeroen. Mick galmt graag door de kerk, houd van dansen en lacht het liefst de
hele dag. 

Noodle

Onze ​Franse Bulldog die graag languit gecamoufleerd op de vloer in de zon ligt. 

Kipje

Is ons eerste huisdier en woont inmiddels alweer 6 jaar bij ons.

Theo

Deze schele oranje kater is het neefje van Kip. Voor zijn iets wat vreemde katten naam moet je bij onze oudste zijn. 

Van de een op de andere dag begon onze toen 1 jarige Tijm de kat Theo te noemen.